به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای آذربایجان شرقی، در این جلسه فرماندار شهرستان چاراویماق با اشاره به اهمیت حفاظت کمی و کیفی از منابع آب، بر لزوم تقویت نیروی انسانی اداره منابع آب شهرستان را برای تحقق این امر تأکید نمود و افزود: در مناطقی همچون چاراویماق که وسعت سومین شهرستان استان را داراست، نباید امکانات اداری و نیروی انسانی با شاخص جمعیتی شهرستان مقایسه شود، چراکه صیانت از منابع طبیعی از وظایف دستگاه های متولی و نیازمند تأمین امکانات و نیروی انسانی کافی است.
بلال زاده همچنین خواستار تفکیک سهمیه تخصیص جداگانه آب زیرزمینی برای شهرستان شد و گفت: مراجعه مردم به شهرستان هشترود برای تشکیل پرونده و اخذ مجور حفر و بهره برداری چاه کشاورزی و صنعت، موجب اتلاف وقت و افزایش هزینه مردم خواهد شد.
رئیس اداره منابع آب شهرستان چاراویماق نیز با تأکید بر لزوم همیاری دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستا برای حفاظت کمی و کیفی رودخانه ها و منابع آبی، خواستار طرح موضوعات مربوطه در جلسات شوراها و دهیاران و گزارش تخلفات آبی و وقوع سیلاب در روستاها شد.
مهندس موسی نباتی همچنین تأمین اعتبار لازم برای ساماندهی رودخانه ها از محل تملک دارایی های سرمایه ای و اعتبارات ستاد بحران و حوادث غیرمترقبه را درخواست نمود.
بخشدار بخش مرکزی چاراویماق نیز با قدردانی از اقدام مؤثر اداره منابع آب شهرستان برای مرمت و لایروبی کانال آب آور سد قرخ بلاغ و هدایت آب آن به مخزن سد، از کاهش قابل توجه خدمات کارشناسی اداره هشترود به مراجعان چاراویماق طی یک سال گذشته انتقاد نمود.