به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای آذربایجان شرقی، مهندس غلامرضا هاشمی با اعلام این خبر افزود: این پروژه به منظور احیا و کنترل آبهای زیرزمینی و به طول تقریبی 64 کیلومتر در محدوده شهرستانهای یاد شده انجام می گیرد و با اجرای آن تعداد 200 حلقه از چاه های دیزلی بدون برق امکان تجهیز به الکتروموتور و کنتورهای هوشمند را خواهند یافت.
وی نتایج حاصل از اجرای این طرح را تبدیل چاه های دیزلی به برقی، کاهش مصرف سوختهای فسیلی، امکان نصب کنتورهای هوشمند آب و برق بر روی چاه ها و به تبع آن کنترل دقیق مصارف و امکان استقرار سیستمهای نوین آبیاری در اراضی پایاب برشمرد.
مهندس غلامرضا هاشمی همچنین افزود: کنترل آبهای زیرزمینی برای بهبود منابع آب حوضه دریاچه ارومیه، حذف سوختهای فسیلی و استفاده از سوخت پاک ، افزایش میزان اشتغال و درآمد در کل منطقه و توسعه اقتصادی و اجتماعی خانوارهای کشاورز، توسعه صنایع وابسته به کشاورزی منطقه از جمله آثار اقتصادی و اجتماعی این طرح است.
وی همچنین گف: نتایج حاصل از برقدار کردن چاه های کشاورزی افزایش صادرات محصولات کشاورزی، کاهش حاشیه نشینی ناشی از مهاجرت روستاییان به تبریز و جلوگیری از بروز مشکلات اجتماعی، توسعه فناوری و استفاده بهینه از نیروی انسانی ، بهبود شرایط آب و هوایی و امکان استفاده بهینه از منابع آب در منطقه است.