به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای آذربایجان شرقی ، در این جلسه مدیرکل دفتر بررسی های اقتصادی و خصوصی سازی شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به برداشتها و تعابیر متفاوت و گاه نادرستی که از اصل 44 قانون اساسی شده،وظیفه و هنر شرکت مدیریت منابع آب ایران را همسو کردن بُردارهای خدمتی و ابتکار عمل هایی دانست که نمونه اش در آب منطقه ای آذربایجان شرقی در سدها و شبکه های تأمین آب پیاده شده است.
مهندس علی اکبر قبادی با بیان این که گام بعدی تعریف راهکارها و شفاف سازی دستورالعمل های مربوطه است، اظهار داشت: موفقیت ها و شکست هایی که تاکنون در واگذاری طرح ها حاصل شده، باید به عنوان سکوی بازنگری و پرش، نقطه قوتی برای همسوسازی مجموعه ارزشمندی از توانمندی های پراکنده ای باشد که در شرکتهای آب منطقه ای سراسر کشور وجود دارد.
وی افزود: هر فعالیتی که غیرحاکمیتی تشخیص داده شود قابل واگذاری به مردم و بویژه بهره برداران است و این امر شامل تصدی گری های اداری و خدماتی در سدها و تأسیسات و مشترکاتی است که استفاده می کنیم.
مدیرکل دفتر بررسی های اقتصادی و خصوصی سازی شرکت مدیریت منابع آب ایران ، ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در شرکتهای آب منطقه ای سراسر کشور در خصوص واگذاری طرح ها به مردم و ذی نفعان، الگوبرداری از اقدامات موفق انجام شده در شرکتهای دیگر را ضمن توجه به فرهنگ مردم منطقه، امکانات ، اقدامات دستگاه های همسو و ذینفعان و سایر اقتضائات بومی مفید و مؤثر ارزیابی کرد.
ارائه گزارشی از اقدامات انجام یافته در زمینه جلب مشارکتهای مردمی در شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی توسط فرهاد پاک نیا، مدیر دفتر تجهیز منابع مالی و مشارکت مردمی شرکت و شرح تجارب بخش دیگری از برنامه های این جلسه بود.
در این جلسه همچنین تعدادی از مدیران و معاونان آب منطقه ای آذربایجان شرقی و اعضای حاضر در جلسه به ارائه گزارش عملکردها و تجارب شرکت متبوعه پرداختند .
لازم به ذکر است در حاشیه این جلسه، بازدیدی از برخی طرح های موفق که توسط شرکت های تعاونی آببران در استان آذربایجان شرقی مدیریت و نگهداری می شود به عمل آمد.