در تابستان سالجاری انجام میشود؛
به گزارش روابط عمومی، "یوسف غفارزاده" در آئین اجرای برنامه سواد حرکتی و غنیسازی اوقات فراغت طی تابستان سالجاری در شرکت آب منطقهای آذربایجان شرقی، با تاکید بر نقش کلیدی خانواده در جامعه، بر ارتقای سواد سلامت و نشاط با رویکرد سلامت فردی، خانوادگی و اجتماعی، اظهار کرد: بر اساس اعلام روانشناسان، یکی از مراکز حساس پرورشی، محیط خانواده بوده و این محیط تربیتی با سیاستگذاری درست از نظر محتوا میتواند آموزنده و سازنده باشد.
وی با بیان اینکه خانواده کوچکترین واحد اجتماعی است، اضافه کرد: در این محیط حساس پرورشی برای رفع نیازمندیهای سلامت، نشاط و حرکت، اجرای چنین برنامههایی میتواند سبد اوقات فراغت را غنیتر کرده و از دغدغه همکاران و خانوادههای آنها کم کند.
"قاسم سلطانزاده" معاون مالی، پشتیبانی و منابع انسانی شرکت نیز با اشاره به تاریخچه اجرای برنامههای خانوادگی از سال 1385، یادآور شد: برنامههای افزایش سواد حرکتی و اوقات فراغت از سال 85 در این شرکت آغاز و امروز این مهم همگام با ترویج افکار حمایتی شرکت، توسعه قابل توجهی پیدا کرده است.
وی با اشاره به آموزش بالغ بر 20 رشته ورزشی در برنامههای غنیسازی اوقات فراغت شرکت آب منطقهای استان، گفت: رشته های ورزشی مانند فوتبال، والیبال، بسکتبال، ووشو، کاراته، ژیمناستیک، آمادگی جسمانی، ایروبیک، یوگا، پلاتس، تی آر ایکس، کوهنوردی، دومیدانی، شطرنج و غیره برای همکاران شاغل و بازنشسته، بانوان همکار و فرزندان دختر و پسر همکاران برنامهریزی شده است.
به گفته معاون مالی، پشتیبانی و منابع انسانی آب منطقهای آذربایجان شرقی، در حوزه بانوان 185 نفر و 150 دختران در این برنامههای سواد حرکتی و غنیسازی اوقات فراغت شرکت کرده اند.
این گزارش میافزاید، سواد حرکتی به توانایی حرکتی و ورزشی فرد در طیف گستردهای از فعالیتهای بدنی در محیطهای متعدد گفته می شود که همراه با مهارت و اعتماد به نفس به سلامت کلی فرد کمک میکند. سواد حرکتی را میتوان به عنوان انگیزه، اعتماد به نفس، شایستگی جسمانی، دانش و درک مشارکت در فعالیتهای بدنی برای زندگی توصیف کرد.