به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای آذربایجان شرقی، در این نشست مهندس یوسف غفارزاده، مدیرعامل شرکت خواستار توجه جدی به نقش و جایگاه ویژه آب در برنامه آمایش سرزمین شد و لزوم هماهنگی دستگاه های اجرایی در اتخاذ تصمیمات توسعه ای بر اساس ظرفیت ها و محدودیت های آبی مربوطه را مورد تأکید قرار داد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی، ضمن قدردانی از مجموعه تلاش های آب منطقه ای استان برای پایدار سازی منابع آب استان، در تأیید دغدغه های مدیرعامل شرکت، سند آمایش استان را آب محور عنوان نمود و افزود: سند آمایش مجموعه ای از سیاست ها و راهبردهای کلی است که اجرای آن نیازمند گفتمان سازی است با جهاد و صمت برای لحاظ نمودن چالش های بخش آب در برنامه های توسعه ای است به طوری که آب دغدغه همه دستگاه ها باشد.
دکتر داود بهبودی با اشاره به اینکه تاکنون در نظام های مدیریتی کلان کشور مدیریت عرضه کریده ایم، تغییر رویکرد به سوی مدیریت تقاضا ر الزامی خواند و افزود: توسعه صنایع باید با فناوری های روز و استاندارد، غیرآلاینده و آب اندوز و انرژی اندوز صورت گیرد.
وی گفت: آمایش مانع توسعه نیست و در عملیاتی نمودن سند آمایش استان انتظار داریم این سند میثاق مشترک استان برای برنامه های مشترک بین دستگاهی باشد و همه مسئولان برخورد آمایشی با مسائل داشته باشند.
معاون توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی، با تأکید بر این که آمایش یک تفکر استزاتژیک است که باید در تمام گفتمانها و تصمیم گیری های استانی و ملی نفود یابد و معیارها و قواعد تصمیم گیری را تعیین کند، افزود: باید نسبت به عدم تعادلهای موجود مانند آنچه در بخش آب و محیط زیست داریم، با ایجاد تفکر استراتژیک در بدنه مدیران استان حساسیت زایی کنیم .
دکتر پرویز محمدزاده با اشاره به لزوم دسترسی مدیران و برنامه ریزان به اطلاعات صحیح و بهنگام، گفت: با استقرار سیستم اطلاعات مکانی در توسعه شهرک ها و سرمایه گذاری های اصلی در حوزه های مختلف، نتیجه بهتری در استقرار مدیریت بهینه آب در آمایش و کنترل و مدیریت منابع آبی اتخاذ خواهد شد.