به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی مهندس یوسف غفارزاده در بخش دیگری از اظهاراتش برضرورت تخصیص به موقع اعتبارات مورد نیاز برای رفع تنش آبی در سال آینده تاکید کرد و گفت: از آنجایی که با عدم تخصیص فوری اعتبارات به این پروژهها ، تنش آبی تبریز در سال ۱۴۰۰ تشدید میشد ، مدیران ارشد متشکل از استاندار ، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ودستگاه های اجرایی ذیربط تصمیم گرفتند تا ضرورت و اهمیت این موضوع را در جلسه مشترکی با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور مطرح نمایند، به همین دلیل دیروز جلسه ای با حضور دکتر پورمحمدی استاندار ، حجتالاسلام و المسلمین میرتاج الدینی ، دکتر پزشکیان و دکتر منادی نمایندگان مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه این موضوع بررسی شد.
وی افزود: در این جلسه آخرین وضعیت آب شرب تبریز ، کمبودها و اعتبارات مورد نیاز از سوی استاندار محترم ، نمایندگان مجلس و اینجانب ارائه شد.
مهندس غفارزاده همچنین خاطرنشان کرد: از جمله موضوعاتی که در این جلسه توسط استاندار محترم مطرح شد افزایش مصرف آب شرب تبریز در نتیجه توسعه شهر و شروع بیماری کووید ۱۹ و بروز تنش در تامین آب شرب در بهار و تابستان امسال بود.
به گفته وی در این جلسه همچنین اعلام شد برای جبران کسری ظرفیت آب شرب تبریز راهکار اصلی بلند مدت و میان مدت، اجرای طرح انتقال آب ارس به دشت شبستر و تبریز و طرح های کوتاه مدت بازسازی خطوط نهند، افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ شماره ۵ آبرسانی به تبریز، جداسازی آب شرب از صنعت و حفر چاه های جدید برای رفع تنش در سال ۱۴۰۰ است.
پس از ارائه گزارش توسط استاندار و نمایندگان مجلس نمایندگان شورای اسلامی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برای رفع تنش آبی تبریز و اختصاص بودجه به آن قول مساعد داد.