در این راستا کمپینی بنام " Nature-based solutions یا راهکارهای طبیعت محور ایجاد شده است .پیام اصلی مدیریت طبیعت محور در بخش اب یعنی مدیریت پایدار منابع آب با جستجوی راهکارهای طبیعی است که خود طبیعت در طول هزاران سال در خصوص منابع آب اعمال نموده است .وجود مسیل ها ، تالاب ها و جنگل ها ، راهکارهای طبیعت در مدیریت منابع آب می باشد . بازگرداندن جنگل ها، چمنزارها و تالاب های طبیعی، اتصال مجدد رودخانه ها به مسیل ها، ایجاد حوضچه های پوشش گیاهی در طول رودخانه ومدیریت آن - اینها نمونه هایی از راه حل های مبتنی بر طبیعت (NBS) است که به مدیریت پایدار وتضمین کیفیت آب کمک می کند.
با راهکارهای طبیعت محور ضمن رفع نیازهای آبی جمعیت روبه رشد همراه با حفاظت از محیط طبیعی و کاهش آلودگی در ایجاد یک اقتصاد پویا نیز سهیم خواهیم شد .راهکارهای طبیعت محور اغلب شامل ایده های نو و متناسب با شرایط هر منطقه می باشد و نسخه واحدی برای تمام اقلیم ها نمی باشد .
در دسترس بودن و عرضه آب:
ذخیره آب از طریق تالاب های طبیعی، رطوبت خاک و یا تغذیه آب های زیرزمینی می تواند پایدار و مقرون به صرفه تر از زیرساخت های مانند سدها باشد.
کیفیت آب:
آلودگی ناشی از منابع کشاورزی با راهکارهای طبیعت محور به شدت کاهش می یابد . حفاظت از فرسایش خاک با کشاورزی ، ایجاد بافر های ساحلی با کشت درختان و درختچه های بومی در کنار آبراهه ها . تالاب های ساخته شده برای تصفیه فاضلاب می تواند زیست توده ای برای تولید انرژی فراهم کند، تنوع زیستی را بهبود بخشد و فضاهای تفریحی و اشتغال همراه را فراهم کند.
مدیریت ریسک:
اثرات تغییرات آب و هوایی، مانند سیلاب شدید مکرر، می تواند توسط طیف وسیعی از راهکارهای طبیعی، مانند بافر های ساحلی یا اتصال رودخانه ها به مسیل ها کاهش یابد.
استفاده از راهکارهای طبیعی در مدیریت بحثی را تحت عنوان "زیرساخت سبز" ایجاد نموده است .زیرساخت های سبز عبارت اند از سیستم های طبیعی یا نیمه طبیعی که مزایای معادل یا مشابه زیرساخت های متداول و انسان ساخته( خاکستری ) را دارند .با توسعه زیرساخت های سبز در مدیریت منابع آب وفاضلاب به توسعه پایدار و طبیعت محور در بخش آب می توان نایل شد .