به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای آذربایجان شرقی، معاون حفاظت و بهره برداری این شرکت در آئین افتتاحیه این کارگاه ضمن اشاره به تعداد 690 حلقه چاه در دشت مرند، تأکید کرد: در صورتی که از این چاه ها به درستی استفاده نشود و جلوی اضافه برداشت آنها گرفته نشود، باید در آینده نزدیک شاهد اتفاقات ناگواری در این شهرستان باشیم.
مهندس مجتبی جلیل زاده با بیان این که بیش از یک سوم اضافه برداشت آب زیرزمینی استان آذربایجان شرقی مربوط به دشت مرند است، خواستار مشارکت جدی بهره برداران شامل دهیاران، بخشداران و تمامی ذی مدخلان برای حل این مشکل شد.
به گفته مدیر پروژه مطالعه و ایجاد تشکلهای آببران آبهای زیرزمینی شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی، در این کارگاه آموزشی سه روزه که توسط مشاور سامان آبراه برگزار شد، فراگیران با کلیات و مفاهیم اساسی فراتسهیل گری آشنا شدند.
مهندس محمد حسین دباغی همچنین گفت: در این کارگاه 60 نفر از مدیران و کارشناسان آب منطقه ای ، جهاد کشاورزی استان و شهرستان مرند و مدیران پروژه های تعادل بخشی آبهای زیرزمینی شرکت داشتند و اطلاعات لازم توسط مهندس قزل و دکتر حیدریان ارائه شد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: پروژه پیاده سازی مدیریت مشارکتی دشت مرند از سال 1395 آغاز شده و مقرر است اقدامات لازم در 34 روستا با تحت پوشش قرار دادن 400 حلقه چاه انجام شود.
به گفته مهندس دباغی در حال حاضر اطلاعات اولیه مربوط به استقرار مدیریت مشارکتی آبهای زیرزمینی در شهرستان مرند جمع آوری و وارد مرحله اجرایی شده است.