بررسی موضوعات‌ آبی کلیبر و هوراند

نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند، با مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی دیدار و درباره موضوعات آبی این شهرستان‌ها گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی، در دیدار «بهنام رضوانی» نماینده مردم کلیبر و هوراند در مجلس شورای اسلامی و «یوسف غفارزاده» مدیرعامل آب منطقه‌ای، مسائل مربوط به تأمین آب شرب، وضعیت منابع آبی و اجرای پروژه‌های آبرسانی در شهرستان‌های کلیبر و هوراند مورد بررسی قرار گرفت.

بهنام رضوانی بر لزوم تسریع در اجرای طرح‌های تأمین آب پایدار تأکید کرد و خواستار رفع مشکلات موجود در این حوزه شد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی نیز با ارائه گزارشی از وضعیت منابع آبی منطقه، اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های در دست اجرا را تشریح کرد.

وی بر تلاش برای بهبود شرایط آبی این شهرستان‌ها و اجرای طرح‌های اولویت‌دار در راستای تأمین آب شرب و کشاورزی تأکید کرد.

کد خبر: 3226
  تاریخ خبر : 28 اسفند 1403
 173
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 28
  • بیشترین بازدید همزمان : 404
  • بازدید امروز : 1,788
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 14,997,872
  • آخرین به روزرسانی : 3 فروردین 1404 12:03:52
  • شناسه IP شما : 18.117.111.63

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تبریز ـ بلوار ۲۹ بهمن ـ شرکت آب منطقه اى آذربایجان شرقى
  • کدپستی : ۵۱۵۶۹۱۷۷۳۷
  • تلفن : 041۳۳۳۸۲۱۱۱-19
  • فاکس : 041۳۳۳۰۸۴۱۲
  • پست الکترونیکی : Pubrel[at]azarwater.ir
  • پیامک : ۳۰۰۰۱۲۲۲۲۲
  • تلفن گویا : 041۳۳۳۸۲۰۰۰