در 6 ماهه اول سال 1403؛

جلوگیری از برداشت غیرمجاز 4 میلیون مترمکعب از منابع آب زیرزمینی آذربایجان شرقی

نماینده مجری طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی از جلوگیری از برداشت غیرمجاز بیش از 4 میلیون مترمکعب آب از منابع آب زیرزمینی و سطحی استان در 6 ماهه اول سال 1403 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی، "علی اسماعیلی"، با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح تعادل بخشی و حفاظت از آب‌های زیرزمینی در 6 ماهه نخست سال 1403، تعداد 91 حلقه چاه غیرمجاز در حال حفر شناسایی و از حفر چاه‌های غیرمجاز جدید جلوگیری شده است.
 
وی هم‌چنین با بیان این‌که 1088 حلقه چاه غیرمجاز در این مدت مسدود شده، از قلع و قمع 43 استخر غیرمجاز زهکش حاشیه رودخانه‌ها خبر داد.
 
اسماعیلی با اشاره به جلوگیری از برداشت غیرمجاز بیش از 4 میلیون مترمکعب آب از منابع زیرزمینی، ادامه داد: ضمن نصب 248 کنتور هوشمند برروی چاه های مجاز اولویت دار استان، از اضافه برداشت این چاه‌ها جلوگیری به عمل آمده است.

وی همچنین افزود: در راستای عملیاتی کردن مدیریت توامان مصرف آب و برق چاه های کشاورزی، برق کلیه چاه های کشاورزی استان تا نیمه اردیبهشت ماه قطع بوده که همین امر موجب جلوگیری از برداشت بی رویه و زودهنگام از چاه های کشاورزی در ابتدای سال جاری شده است.

نماینده مجری طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی با اشاره به اقدامات انجام یافته در حوزه مهندسی رودخانه‌ها نیز خاطرنشان کرد: از اهم فعالیت‌های مهندسی رودخانه‌ها و سواحل به منظور جلوگیری از آسیب‌ها، خسارات مالی و تلفات جانی، شناسایی 395 مورد تصرفات در حریم و بستر رودخانه‌ها است.

کد خبر: 2946
  تاریخ خبر : 9 مهر 1403
 392
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 319
  • بیشترین بازدید همزمان : 379
  • بازدید امروز : 31,495
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 12,899,467
  • آخرین به روزرسانی : 17 بهمن 1403 10:17:36
  • شناسه IP شما : 18.117.152.51

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تبریز ـ بلوار ۲۹ بهمن ـ شرکت آب منطقه اى آذربایجان شرقى
  • کدپستی : ۵۱۵۶۹۱۷۷۳۷
  • تلفن : 041۳۳۳۸۲۱۱۱-19
  • فاکس : 041۳۳۳۰۸۴۱۲
  • پست الکترونیکی : Pubrel[at]azarwater.ir
  • پیامک : ۳۰۰۰۱۲۲۲۲۲
  • تلفن گویا : 041۳۳۳۸۲۰۰۰